Slik endrer du skriftstørrelse

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Trykk på 0 for å nullstille.

Våre kunder skal oppleve oss å være pålitelige, entusiastiske og ærlige. Vi skal være tilstede, være engasjerte, og ha stort eierskap til oppgavene vi skal løse. For å være den foretrukne partneren innen vårt forretningsområde, skal vi fokusere på fremgang gjennom kontinuerlig produkt- og kunnskapsutvikling.

Visjon

Vi ønsker oss fornøyde, krevende kunder. Vi skal delta i alle faser, være nyskapende og levere løsninger nøye tilpasset kundens behov. Vi skal være teknologisk ledende og best på vårt område. Dette skal oppnås gjennom en kontinuerlig utviklingsprosess, der vi i alt vårt arbeid skal tilstrebe ”Near Perfection”. 

Forretningsområde

Vårt generelle forretningsområde skal være IKT, med vekt på nettverksdesign, sikkerhet og stabilitet. Vi leverer infrastruktur som strekker seg fra endepunkt til endepunkt i tillegg til å være landsdekkende nasjonalt er vi åpen for internasjonalt engasjement.

Våre mål

Vi skal være en lønnsom bedrift ved å levere kundetilpassede produkter og løsninger av høy kvalitet. Vi skal være teknologisk progressive. Vi skal være en totalleverandør til våre målgrupper. Vi skal skape en god arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter for våre ansatte. Vi ønsker å være en del av lokalsamfunnet, blant annet ved åpenhet og en positiv dialog med utdanningsinstitusjoner, myndigheter og andre organisasjoner i vårt nærmiljø.

Nyskapende

Vi skal være offensive og ta initiativ. Vi skal jobbe bevisst og målrettet for å utvikle løsninger som forenkler og forbedrer hverdagen for våre kunder.

HMS

Våre mest verdifulle ressurser er våre ansatte. Gjennom vårt HMS-program tilstreber vi å forhindre ulykker og helseskader. Vi jobber for en positiv utvikling av arbeidsmiljøet med våre ansattes trivsel på jobben som mål. 

SIGMA IKT AS © 2024 | Nettside av Sorentio AS, et reklamebyrå i Ålesund