Slik endrer du skriftstørrelse

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Trykk på 0 for å nullstille.

Driftsavtaler

Vi drifter dine IT-systemer, så kan du rette fokus mot kjernefunksjonene i forretningsdriften.

Våre systemer for ekstern overvåking og styring (Remote Monitoring & Management; RMM) overvåker kontinuerlig «helsetilstand», stabilitet og sikkerhet i datanettverket. Utviklingen av vår RMM-løsning har løpt kontinuerlig over mange år gjennom vårt driftsansvar for IT-systemene på seismiske fartøy. Dette er en bransje med høye krav til sikkerhet, stabilitet og oppetid, og løsningene som vi nå tilbyr også på land drar nytte av denne erfaringen og kunnskapen.

For våre kunder betyr denne sikkerheten for IT-systemene at all fokus kan rettes mot kjernefunksjonene i forretningsdriften.


Noen konkrete momenter ved vår proaktive driftsmodell:

  • Løpende kontroll av forhåndsdefinerte parametre fra alle enheter som dekkes av driftsavtale. Våre systemer sjekker mottatte verdier opp mot forhåndsdefinerte grenseverdier og iverksetter tilpassede alarmer og tiltak. På denne måten får vi tidlig indikasjoner på tilsynsbehov og kan iverksette tiltak i god tid før det oppstår driftsforstyrrelser.
  • Løpende oppdatering av operativsystemer, programmer og fastvare utføres i bakgrunnen uten å forstyrre det daglige arbeidet. Ved behov for oppdateringer som krever omstart gjøres dette utenfor bedriftens ordinære arbeidstid i avtalt servicevindu.
  • Alle tjenester, inklusive fjernhjelp på kundens skjerm, er tilgjengelig på alle enheter enten de er stasjonære eller mobile. De fleste tjenester tilbys også for enheter som nettbrett og mobiltelefoner som i dag utgjør en betydelig og undervurdert sikkerhetsrisiko.
  • Faste tilstandsrapporter tilpasses kundes ønsker og behov.
  • Driftsavtaler uansett SLA-nivå inneholder også omfattende sikkerhetsløsninger. I tillegg til anerkjente antivirus-løsninger og brannmurer utfører vi kontinuerlig trafikkanalyse for å avsløre uønsket aktivitet.
  • Vår løsning gir også kontinuerlig oppdatert oversikt over alt IT-utstyr, installerte programmer og lisenser.

 


En naturlig del av en driftsavtale vil være Online-backup. Vi kan sikre alle typer data i nettverket regelmessig, og om ønskelig kan kunde få løpende statusinformasjon på mail.

Vår Online-backup løsning leveres også som frittstående løsning uavhengig av kundeforhold for øvrig.

SIGMA IKT AS © 2023 | Nettside av Sorentio AS, et reklamebyrå i Ålesund