Slik endrer du skriftstørrelse

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Trykk på 0 for å nullstille.

Fra behovsanalyse, risiko og sårbarhetsanalyser - til planlegging og implementering av infrastruktur, utstyr, applikasjoner og sikkerhetsløsninger.

For oss er IKT-løsningen en del av en helhet som til sammen bestemmer nytteverdi og økonomi.

Våre ansatte har solid erfaring fra betjening av bedrifter i mange bransjer. Dette har gitt oss bredde- og dybdekompetanse i både forretningsprosesser og IKT-løsninger. Med denne kompetansen i bunnen er vi godt rustet til å analysere kundenes behov. Basert på behovsanalysen utarbeider vi forslag til en totalløsning som på best mulig måte ivaretar alle elementer i behovsanalysen.

Enten det gjelder oppstart, flytting, omstrukturering av driften, utbedringer eller kort og godt behov for nye IKT-løsninger kan vi delta fra første planlegging til fullført installasjon og påfølgende drift. Erfaring viser at det er positivt både for prosess og resultat at vi blir involvert så tidlig som mulig. Vi bygger langsiktige relasjoner, og denne arbeidsmåten gir verdifull kunnskap om bedriftens behov. Denne kunnskapen er nyttig i videre oppfølging med support og oppfølging.

Rådgivningstjenestene våre inngår i større eller mindre grad i alle våre leveranser, men vi tar også rene rådgivningsoppdrag. Ofte viser det seg at slike oppdrag også blir utvidet til å implementere de foreslåtte løsningene. Dette tolker vi som et tegn på tillit, noe vi er svært glade for og stolte av.

SIGMA IKT AS © 2023 | Nettside av Sorentio AS, et reklamebyrå i Ålesund